Verzend en retourbeleid

Verzenden

Bestellingen die op werkdagen, van maandag t/m zaterdag voor 10.00 uur door mij zijn ontvangen en betaald zullen nog dezelfde dag worden verzonden (m.u.v. zondag). Overige bestellingen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. 

De kosten voor het verzenden zijn 5,75. Bij een bestelling van Nadat het pakket bij DHL Parcel is aangeboden ontvangt je per e-mail een verzendbevestiging met een Track & Trace barcode/link van mij. Middels deze code ben je direct op de hoogte van de verzendstatus van de pakketzending.

Ophalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen in Oostwoud. Dit kun je bij je bestelling aangeven zodra je op de betaalpagina komt. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst krijg je van mij een mail om een afspraak te maken wanneer je jouw pakket kunt komen afhalen.

Levertijden rond de feestdagen

Houdt er rondom de feestdagen rekening mee dat er vertragingen in de bezorging kunnen zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat je pakket op tijd wordt afgeleverd, raad ik je aan de artikelen een aantal dagen eerder te bestellen.

Retourneren

Retouren kan binnen 10 dagen na aankoop van het artikel. Mail naar contact@byess.nl met de reden en ontvang de vervolg stappen om het artikel terug te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf.

Ruilen

Het ruilen van het artikel is mogelijk, stuur dan een mail naar contact@byess.nl.